onsdag 30 november 2016

Om en fåfäng förhoppning

Det totala vansinne vi ser i Sverige har en enda bakomliggande orsak. Banksystemet baserat på petrodollarn och Federal Reserve System med dess agenda för en ny världsordning (NWO).

USAs centralbank ar ett privat bolag ägt av familjen Rothschild och inte en del av den federala regeringen. Inte ens amerikanerna själva förstår hur USA är uppbyggt.

USA är en frivillig union av självständiga delstater där delstaterna kan gå ur unionen.

Kalifornien har tydligen begärt utträde. Texas har länge velat göra detta. Delstaterna har under årens lopp uppgivit en del av beskattningsrätten till den federala regeringen. Centralbanken "The Fed" inrättades 1913 och dessförinnan hade delstaterna egna valutor.

I princip är man medborgare i den delstat man bor i. Den federala regeringen i Washington DC skulle ursprungligen bara ha hand om delstaternas säkerhet. Inkomstskatten var från början en s.k. War tax/krigsskatt. Unionen var alltså tänkt att vara en decentraliserad union, inte med en president som agerar kung/kejsare som i de europeiska länderna.

Genom olika manövrar genom krig etc har bankirerna roffat åt sig makt, och mer makt.

Det USA vi ser idag liknar mer det romerska imperiet än den republik som det ursprungligen var.

Sverige är uppbyggt på ett helt annat sätt än USA. Sverige har alltid varit en monarki/synarki och aldrig varit uppbyggt som en republik med folkstyre.

Makten har bara förflyttats fran monarken/adeln till ett byråkratvälde.

Den s.k. demokratin är bara ett spel for gallerierna. Sverige har aldrig heller varit uppbyggt på invandring, utan genom egna födelsetal trots ca 500.000 som dog under alla krig pa 16- och 1700-talen och den stora emigrationen 1850 till 1920 då ca 1.4 miljoner svenskar emigrerade.

Om du tror att valet 2018 kommer att ändra något är du extremt naiv. En röst på SD, sen fixar SD detta! Tänk om! SD är en del av problemet eller förstår inte problemet. Båda alternativen är lika illa.

Eftersom Sverige inte har någon tillväxt i realekonomin måste den politiska adeln, genom regeringen, fortsätta att öka den kollektiva skuldsättningen, annars kraschar banksystemet.

Kraschen kommer oundvikligen ändå, så vad man försöker göra är att hålla liv i ett dödsdömt system ett tag till genom att skuldsätta oss alla med digitala pengar utan reellt värde. Pengar skapade ur luft.

Om Sverige fortfarande existerar 2018, vilket inte är säkert, så kommer allt att fortsätta som förut oavsett valresultatet. Det är inte politikerna som styr Sverige, det är bankoligarkerna.

Så vakna upp och sluta hoppas på att SD skall frälsa oss. SD är kontrollerad opposition för hade de inte varit det så hade de kommunicerat det jag kommunicerar med er just nu. Roten till allt ont, banksystemet, och riggat till principprogrammet så det speglar en politik som bekämpar systemet.

Redan i mars i år skrev jag ett blogginlägg om detta som innehöll en uppmaning till SD. Du kan läsa det här.

Någon reaktion kom aldrig trots att jag är säker på att många ledande SD-politiker läste mitt inlägg.

Sverige ser ut som vanligt. Ditt bostadsområde ser ut som det alltid har gjort. Ett rikt land med stora resurser. Tänk om. Du lever i en kuliss i en nation som är en kopia på Grekland. Ett tomt skal där innanmätet har ruttnat fullständigt genom politisk och medial korruption.

Att hoppas på valet 2018 är en fåfäng förhoppning som kanske gör dig lyckligare i din slummer, men valet (om det blir något) kommer inte att förändra ett smack.

Inse fakta och vakna ur din slummer. Nu krävs en folkresning där vi syns på gator och torg. Det krävs politiskt ledarskap från politiker som vi inte har som inleder processen att lämna EU och närmas oss Ryssland och Kina. Total frikoppling från USAs dollarhegemoni är ett måste.

Vi får alltså hoppas på BRICS-länderna med Ryssland och Kina i spetsen. Det är endast de som kan ta över det konkursbo som vi känner som västvärlden där Sverige är ett av de mest konkursmässiga länderna. Om de vill ta över resterna d.v.s.

Ryssland och Kina har en ekonomi uppbackad av guld, inte luft som är dollarhegemonins bakomliggande "värde".

Dollarsedlarna är mindre värda än toalettpapper då de inte ens kan användas till toalettpapper.

Släpp nationell politik. Sätt dig in i hur banksystemet fungerar och vilka krafter som styr geopolitiken. Förbered dig och din familj för den oundvikliga ekonomiska kollapsen. Lagra mat och vatten för minst sex månader. Köp guld eller silver om du har möjlighet.

Har du möjlighet att odla mat, gör det! Men sluta och var naiv och hoppas på Jimmie och SD! Förbered dig istället på överlevnad i ett kollapsat samhälle.

Engagera dig också i folkets demonstration. Nu är det upp till oss. Vi kommer inte få någon hjälp från politikerna då de är alla korrumperade av bankoligarkerna.Om Sverige versus Albanien - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Stefan Torssell. Över till Stefan:

Inte endast Sverige nationellt vansinne haver.

Även Albanien har en gång legat i samma världsklass där ett helt folk blev bedraget.

Albanien ingick i det ottomanska riket och styrdes från Istanbul. Regionen var en muslimsk lilleputt, men många albaner hade höga ställningar i det muslimska väldet.

Efter första världskriget föll Ottomanska riket samman. Ett dussintal områden blev självständiga länder: Egypten, Saudiarabien, Syrien, Libanon med flera och – Albanien.

Efter 1914 provade landet på nästan vartenda styrelseskick som statsvetenskapen kan beskriva för att 1944 sluta som en kommunistisk diktatur under stalinisten Enver Hoxha, sedan maoism därefter isolerades landet helt.

Landet uppfattades som ett drömrike av kommunistiska virrpannor i Sverige. Så föll Berlinmuren. Landet blev fritt, nåja, för nu tog statstjänstemännen över. De utlovade hög avkastning på insatt kapital. Räntorna uppgick till 10 – 20 % , ända till 30 % på investeringarna.

Den som sålde sitt hem och investerade, låt oss säga 200.000 kronor, skulle efter 7 år få ut 1,25 miljoner, alltså ha tjänat en miljon i runda slängar.

Efter tio år skulle den optimistiske investeraren få tillbaka 2, 7 miljoner kronor och kunna leva bekymmerslös resten av livet.

Konkurrensen om investerarna, alltså det albanska folket, blev stenhård så en del investeringsfonder utlovade 30 % ränta i månaden!

När investeringsviljan var som hetast omkring 1996 så deltog två tredjedelar av albanerna i det alltmer vansinniga statstjänstemannabedrägeriet. De belånade allt de kunde och investerade sedan för ännu bättre villkor.

Folket var ju sedan århundraden vana att ha sin tilltro till överheten. Först Sultanen, därefter Stalin, efter det Mao och sedan Mammon.

Givetvis sprack bubblan. Från att i tankevärlden ha tillhört landet med de allra bästa framtidsplanerna föll albanerna ner i ett bottenlöst träsk av ekonomisk misär.

Landet hamnade i inbördeskrig. Men några tjänade på detta. Det visade sig att topparna i det Demokratiska partiet som regerat landet hade gjort sig stora privata förmögenheter.

Demokratiska partiet ingår i den Kristdemokratiska Internationalen där Ebba Bush Thors Kristdemokraterna och Angela Merkels CDU ingår.

Det genom århundradena grundlurade albanska folket, som nu också lurats med i NATO, är ett av Europas fattigaste folk. Folkmängden minskar. Folket flyttar till andra länder.

En tredjedel behöll sitt sunda förnuft. De deltog inte i de ekonomiska spekulationerna, en del kanske för att de inget hade att investera.

Albanien är ett bevis på att ett helt folk kan luras av sina makthavare.

Trots att sunda förnuftet säger att man inte kan låna pengar till 10 % ränta och sedan sätta in samma pengar på en annan bank och få dubbla räntan så går en del människor, ungefär 65 % av befolkningen på sådana omöjliga löften.

Låt oss titta på Sverige.

En flyktingsmugglare kan ta upp till 100.000 kronor för att smuggla en människa till Sverige. Låt oss säga att 200.000 flyktingar nappar på erbjudandet. Det blir 20 miljarder kronor till smugglarna. Än så länge bara småsummor.

När de väl har kommit till Sverige så har flyktingarna fram till nu haft rätt att i stor utsträckning få ta hit sina anhöriga. Anhöriginvandringen är lika stor som flyktingmottagandet. (Att bara en i familjen är flykting är en gåta som ännu inte är utredd).

De ska ha bostäder och får gå före i bostadskön. Så har det varit sedan 1990-talet i en del kommuner. Den nuvarande regeringen har infört regler att kommunerna är skyldiga att låta flyktingar få företräde i bostadsköerna.

Svenska folket byts långsamt ut i bostadsområde efter bostadsområde av människor med en annan bakgrund. De nyinflyttade har små förutsättningar att kunna bekosta sitt uppehälle.

Svenska folket får låna pengar i bankerna för att kunna köpa sig en bostad. Nu börjar det handla om pengar, stora pengar.

Varje år lånar de svenska hushållen 200 miljarder kronor från banker som inte har dessa pengar. Det är en form av albansk kapitalhantering. Banken trycker bara på en knapp och vips har en familj lyckats låna sig upp över öronen, men det är ingen fara för bostäderna stiger ständigt i pris så egentligen har låntagaren blivit ännu förmögnare efter bara några månader.

Ju mer det enskilda hushållet lånar, om man inte mot förmodan skulle ha fem miljoner i en byrålåda som ligger och skräpar, desto förmögnare blir låntagarna. Bostadspriserna stiger ju hela tiden så det kan aldrig bli förlust.

Staten i sin tur lånar också 100 miljarder kronor per år för att bekosta vård, skolor, ökade kostnader och försörjningsstöd till alla nyanlända. Det sätter fart på ekonomin.
Nu står inte två personer i kön på ICA för att köpa cigaretter. Nu är de tre.

En av de tre handlar för de andras pengar som dessa betalat in i skatt, men affären ICA ökar sin omsättning. Matvaruaffären ICA har till och med ordnat så att den blivit en bank. Alla flyktingar sedan ett par år tillbaka, får som asylsökande ett eget konto där deras uppehållsstöd utbetalas.

Varje gång en asylsökande gör ett kontantuttag på sitt ICA-konto, av de pengar de har fått från skattebetalarna genom Migrationsverket, så tar ICA 15 kronor i uttagsavgift.

Dessutom har ICA tagit 175 kronor i en uppläggningsavgift för varje nytt ICA-kort. Det finns mer än 200.000 sådana kort i omlopp bland asylsökande. Sammanlagt bara i hanteringsavgifter och uppläggningskostnader får ICA nära 100 miljoner kronor om året. Svenska folket betalar genom Migrationsverket.

Börjar situationen kännas igen?

I Albanien var det två tredjedelar av befolkningen som trodde på vad makthavarna sa. De är nu utblottade och de har NATO-trupper på sin mark.

I Sverige är det omkring två tredjedelar som tror att det är en vinst för Sverige att människor kommer och slår sig ner i bostäder och blir försörjda. Ja, det är en vinst, precis som i Albanien, men inte för landets medborgare.

En del som läser detta tror att denna jämförelse mellan Albanien och Sverige i första jämförelsen är kritisk mot makthavarna i Albanien och i den andra delen är kritisk mot asylsökare som kommer till Sverige.

Så är det givetvis inte.

I båda fallen är jag kritisk till makthavarna i såväl Albanien som Sverige som lurar sitt folk.

I båda fallen är jag dessutom förundrad över att två tredjedelar av albanerna och två tredjedelar av svenskarna saknar förnuft att inse när en situation är ohållbar.

Albanien klappade ihop och blev sedan ett NATO-land. Landet är utfattigt och folk flyttar därifrån.

Jag har aldrig diskuterat detta med en alban, men däremot med många svenskar. En del verkar synnerligen blåsta.