lördag 22 oktober 2016

Om demokraturen Sverige

Ännu ett gästinlägg av Daniel Johansson:

Demokraturen Sverige:

Sverige brukar ofta i olika sammanhang attackera andra länder i världen för de brister när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter.

Sveriges ledande politiska och journalistiska elit vill gärna spela bror duktig över andra länder.

Men man ser gärna inte de brister som finns i det egna landet. Sveriges politiker och journalister är riktigt stora hycklare.

Här vill de att alla måste tycka exakt likadant som eliten anser vara de korrekta åsikterna.

Men de personer som är fräcka nog att vara av en annan mening blir grovt förtalade.

Det ser mainstream media till.

De gräver gärna fram någon gammal ungdomssynd i den personens förflutna på något olagligt sätt utan att själva bli straffade för det för att sedan börja sitt drev för att se till att den personen förlorar sitt jobb, dess partner lämnar och att familj och vänner tar avstånd från personen.

Alltså persona non grata.

Under lång tid har folket hållits nere av eliten så att de inte vågar klaga över det allmänna förfallet av landet.

Men tack och lov så har internet inneburit en revolution. Nu kan människor kringgå elitens informationsmonopol.

Motståndet mot den odemokratiska regimen har gradvis ökat.

Det mångkulturella samhällets baksidor har länge gått för media att dölja. Men nu blir det allt svårare för dem att skönmåla. Alternativ media skriver om nyheter som förtigs av mainstream media.

Allt fler människor blir förbannade på den politiska mobbning som etablissemangets partier utsätter Sverigedemokraterna för. SD finns därför att behovet av en eftertänksam och konservativ politik behövs.

Sjuklövern företrädes till stora delar av en vänsterliberal agenda. Därför finns SD.

Det är anledningen till att ett nytt parti bildas. Det måste finnas en motvikt. Den motvikten är SD. Därför allt hat och all demonisering som framförallt Stefan Löfvén håller på med.

Även vissa extremistiska vänsterjournalister.

Vi vill ha våra demokratiska rättigheter som alla andra människor. Vi tål inte att våra valmöten skall mötas av extremvänster människor som står och skriker påhejade av sina vänner inom media och den politiska eliten.

Dessa vänstermänniskor skyddas alltid av media och politiker adeln.

Etablissemanget är rädda för att mista makten och att det då innebär att det mångkulturella samhället avvecklas.

Därför försöker de med diktaturfasoner att hålla folkets opposition borta från inflytande. Det är detta som är demokratur eller demokratisk diktatur. Begreppet demokratur myntades 1965 av Vilhelm Moberg.


De andra partiernas agerande visar nu klart och tydligt för folket att det bara finns två alternativ i valet om två år.

Antingen den vänsterliberala sjuklövern eller det konservativa Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna är den enda oppositionen här i landet. De andra vill kväva demokratin medan SD vill att demokratin skall respekteras.

Därför är SD den demokratiska oppositionen mot den allt mer totalitära politiska eliten.

Stefan Löfvén är ingen bra ledare utan en inkompetent demagog som inte bryr sig om det svenska folket.

Rädda fosterlandet.

Om det tigande folket och de som inte tiger

Svensken teg när han borde rest sig ur TV-soffan och det blev därefter. Ja, detta kommer kanske framtida historiker komma fram till när de ser tillbaka på vår tid.

Vi hade chansen att göra oss fria från socialismens och kulturmarxismens bojor men vi tog den inte.

Svensson hade chansen att rösta bort de politiker som förstör Sverige men valde Idol på TV 4, Melodifestivalen och fortsätta att låta sig hjärntvättas av mainstremedia istället.

Fabianismens seger blev truimfartad och Svensson förstod aldrig vad som komma skulle. Utom några få såklart, som förgäves försökte väcka de sovande massorna ut tillståndet av apatisk mind control.

Läs Peter Krabbes artikelserie om Fabianismen länkad i detta inlägg. Missa det inte utan läs!

Vi är många som har bloggat och skrivit om vår tid. Försökt att nå fram till människor och varna för det som sker.

Jag är bara en av alla som arbetat med detta och vi som håller på gör detta trots att vi utsätter oss för personlig risk, och som i fallet med min vän Annelie Sjöberg, regelbunden talare på Folkets Demonstration, som blev av med jobbet som lärare enbart därför, att hon utnyttjade sin grundlagsskyddade rättighet att tala på en tillståndsgiven demonstration.

I Sverige idag blir du av av med jobbet eller riskerar att bli av med jobbet för att man är politiskt inkorrekt. Alltså går emot socialisterna. Läs här om mediadrevet mot mig själv.

Vår kärlek till Sverige och vår önskan att försvara yttrandefrihet, åsiktsfrihet, demokrati, informationsfrihet och mötesfrihet är så stark att vi har inget annat val mer än fortsätta framåt.

Kanske kommer vi en gång få erkännande när historien skall skrivas, kanske inte, men vi försökte i alla fall. Vi kan se våra barn och barn-barn i ögonen och säga detta. Jag försökte älskling.

Ett av de få hopp jag ser är folkrörelsen Folkets Demonstration. En kraft och en motrörelse mot socialismens/kulturmarxismens strypgrepp om samhället och medborgarna och där alla arbetar ideellt.

En folkets demonstration som förenar oss som försöker få till en förändring mot alla odds. En gemenskap präglad av kärlek, inte hat, som mainstreammedia och och socialisterna påstår att vi präglas av.

Den som varit på plats på en demonstration vet vad jag talar om. Googla på "folkets demonstration Hagenbo" så ser ni vad jag tidigare har skrivit om mina intryck.

Vi som är engagerade i Folkets Demonstration tiger inte. Vi syns och hörs både på Raoul Wallenbergs plats i Stockholm, Götaplatsen i Göteborg, i bloggar och på Facebook.

Vissa av oss är talare, andra skriver, som jag själv, andra är funktionärer, som jag själv, och andra visar sitt stöd genom att åka långa sträckor i en obekväm buss till Stockholm ända från Umeå eller Malmö.

Detta är sann kärlek till vårt land och respekt för det arv våra förfäder lämnade åt oss och det land våra barn och barn-barn skall ärva efter oss.

Kanske är det försent, kanske inte?

Som jag tidigare skrivit är det försent med politik nu. Det krävs en fredlig folklig resning utan våld.

Förena dig därför med oss som försöker rädda vårt land den 26/11 i Stockholm. Gå med i Facebookgruppen Folkets Demonstration och håll dig uppdaterad.

Välkommen i vår gemenskap präglad av kärlek, inte hat, så ses vi på Raul Wallenbergs plats klockan 1300 den 26/11 i år. Det är vi som har Gud på vår sida, inte socialisterna och kulturmarxisterna.

All kärlek till er som läser min blogg och engagerar er för vår gemensamma framtid och tack för att ni bidrar till kanske en annan historiebeskrivning än den dystra dito som jag inledde med.

Jag hoppas min vän Jan-Ove Malmgren har fel i det han skriver i bilden nedan.

Det är upp till dig och mig om han får fel eller rätt, och hur historien kommer att återge vår tid som vi just nu lever i. Ingen annan kan skriva historien än du och jag.