lördag 8 oktober 2016

Om mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Stefan Torssell. Denna gång om mångkulturens sju nedåtgående trappsteg:

För något drygt år sedan började jag skissa på olika utvecklingsalternativ för att kunna tolka när förändringar kommer. Att Sverige förändras är uppenbart för mig.

Utifrån böcker jag läst samt egna funderingar kom jag fram till att Mångkulturen leder till följande försämringar i samhället (staten + invånarnas verksamheter).

Mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg

1. Yttrandefriheten begränsas
2. Kriminaliteten ökar
3. korruptionen ökar
4. Institutionerna försvagas
5. Ekonomisk tillbakagång
6. Diktatur införs
7. Inbördeskrig

Krav om begränsad yttrandefrihet möter vi dagligen och kriminaliteten har ökat på gator och torg.

Finns det inga gemensamma sammanhållna värderingar i ett samhälle så ökar korruptionen. Vi står nu med en fot var på trappsteg 2 och 3.

4 och 5 hör ihop. Det är Gunnar Myrdals tes i boken "Asiatiskt drama" som han senare fick Nobels ekonomipris för.

Ett sätt att undvika inbördeskrig är att införa diktatur. Inbördeskrig är sista trappsteget.

Allt detta kan ske i Sverige.

4 och 5 kan ske omkring 2020 och diktatur eller inbördeskrig före 2030.

Utifrån denna skiss kan man fundera på vad som sker på Gotland.

Ett märkligt tilltagande promiskuöst beteende verkar ha utvecklats i Sverige.
Kvinnor söker sig ut på kvällarna, små 13-åriga flickor, kvinnor i alla åldrar, och ger sig in i omedelbart sex och gruppsex utan att veta namn på eller kunna tala med dem de möter. Det sker numera dag som natt.

Sedan ångrar kvinnorna sig och säger sig ha blivit våldtagna. De utpekade frikänns som i massamnestier. Det är den officiella bilden som våra myndigheter förmedlar till svenska folket.

En kvinna på Gotland i rullstol säges frivilligt ha inlett en flera timmar lång orgie utan att ens veta vilka männen var.

Enligt våra institutioner (se punkt 4) verkar det bara vara ensamkommande barn som varken kan svenska eller svenska seder som kommer i kontakt med dessa "promiskuösa" kvinnor.

Beteendet är likartat. Kvinnorna blir ensamma med en grupp unga män, de har sex, kvinnan bryter samman och anmäler till polisen som omedelbart lägger ner anmälan.

Riksdagen, institutionerna och media tiger (se punkt 1 och 4).

Svensk lagstiftning börjar likna saudisk sexuallagstiftning där mannen frikänns och kvinnan döms vid en våldtäkt på kvinnan. Så långt som att hon får piskrapp och sedan fängelse har det inte gått än i Sverige.

Och det är här Gotland kommer in. Frisläppandet av männen kan närmast betraktas som en provokation.

En del säger sig känna kvinnan. Hon är inlagd för vård och befinner sig i ett traumatiskt tillstånd. Jag vet inte vad som är sant.

En massmobilisering av poliser till Gotland har skett de senaste dagarna.

Gotlandsfärjan klockan 12 i dag är inställd med hänvisning till hårt väder.
Just nu blåser det 14 meter per sekund vid Landsort (18 i byarna) som Gotlandsfärjan passerar och vid Harstena en bit längre söderut är vindhastigheten 8 meter per sekund (16 i byarna), vid Gotska Sandön är vindhastigheten 9 meter/sekund (20 i byarna). Fårösund (norr om Visby) 12 m/s (16 i byarna).

Är det hårt väder? Njäe. Det kan vara besvärligt med vinden från nordost.
Jag har en känsla av att polisen genomför en övning för att se hur man snabbt mobiliserar stora grupper poliser mot uppretade medborgare.

Det intressanta är att när upploppen är i Husby, Rinkeby, Gårdsten och Biskopsgården så står poliserna och tittar på. När det är svenskar, så mobiliserar polisen sig snabbt för aktioner mot befolkningen.

Det ser inte lovande ut för Sveriges befolkning.

Stefans tidigare gästinlägg om ett hotande inbördeskrig i Sverige hittar du här.
Om svensk politik

Svensk politik är inget annat än ett dårhus. Den gamla blockpolitiken är död sedan länge, ändå pratar man fortfarande om den som om den fanns. Alla är livrädda att närma sig SD och alla partier triangulerar ändå för fullt för att göra SD politik till sin politik.

SD gör allt för att få regera tillsammans med moderaterna trots att det var Reinfeldt som tände efterbrännkammaren på Sverige och vår färd mot avgrunden.

Så länge moderaterna är smittade av Reinfeldtsmittan så skall man inte närma sig dem en tum utan tydligt markera avstånd. Det borde SD göra anser jag.

Förvisso är politik det möjligas konst, men man kan inte bjuda in de som medvetet skapat problemet att lösa problemet, som dessutom är så gigantiskt att det förmodligen olösbart.

Den patetiske Jan Björklund, ledare för ett av Sveriges minsta partier, snopppartiet, vill hellre regera med sossarna än att närma sig SD.

Vilket är tur, för det var ju Bengt Westerberg som startade hela migrationscirkusen under 90-talet. Reinfeldt "bara" tände efterbrännkammaren. Vi behöver inte mer fjäsk från SD mot sjuklövern. Låt dem tyna bort, för det gör de allt eftersom allt fler vaknar.

Svensk politik har blivit helt ointressant för mig och mitt fokus ligger nu helt på geopolitiken. Det är den som avgör vår framtid, inte det skådespel som spelas upp för oss från den politiska adeln dit även nu SD närmar sig.

Bröd och skådespel för folket är det enda syfte svensk politik fyller i agendan för en världsregering. Vi skall vara så upptagna att bråka i vår lilla sandlåda att vi inte märker vad som sker.

Människor har kommenterat mina tidigare inlägg (här och här) om varför jag lämnade SD med att det skulle bero på alla möjliga konstiga saker, bl.a. mitt tidigare förhållande med Lotten!

Absurt. Vad har Lotten med mitt beslut att göra? För den som söker en förklaring så finns den i stycket ovan.

Jag är nämligen av den fasta övertygelsen att det är försent med politik. Sverige kommer att ha kollapsat innan valet 2018. Ett val som jag tror kommer ställas in (om Sverige fortfarande finns kvar) och ersättas av en världsregering i FN (NWO).

Därför är det viktigare att sätta sig in i de geopolitiska skeenden som just nu formar vår framtid. Då dygnet har ett begränsat antal timmar så fokuserar jag själv helt på detta nu och struntar i den svenska politiska sandlådan.

Inget svenskt parti förstår eller erkänner de geopolitiska krafterna som formar ditt och mitt liv vare sig vi vill det eller inte.

Svensk politik har inget värde för mig då den inte betyder något längre då det är andra som styr i bakgrunden och alla viktiga beslut och lagar fattas av globalistlakejer i EU.

Sätt er in i geopolitiken så förstår ni hur världen egentligen styrs och av vilka.

Peter Krabbes blogg är en utmärkt ingång. Här nedan är hans senaste inlägg om Fabianismen. Läs!

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Peter Krabbe skriver som inledning till sin del 2 länkad ovan:

"Drömmen om en världsregering ligger som en skugga över hela 1900-talet. När vi nu tänder lyset ser vi en annan historia än den som står i skolböckerna. Vinnaren skriver historien. Men frågan är om slaget verkligen är vunnet än?"

Det är helt rätt och det är detta slag som avgör vår framtid. Då gäller det att ha fokus på rätt saker.