söndag 26 juni 2016

Om "fredsprojektet" EU

Göran Dahlström (S), kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm är besviken över valresultatet.
– Det finns anledning att vara orolig för hela det här fredsprojektet. Det har blivit för mycket som människor retar upp sig på och man har inte klarat av att samverka i den här flyktingkatastrofen, säger Dahlström. Källa här.

Det är så här EU har framställts av globalisterna, som ett "fredsprojekt" och uppenbarligen har denne sosse gått på denna propaganda. Sanningen om EU är en helt annan. Denna film förklarar syftet med EU, som en del i en ny världsordning (NWO). Denna artikel beskriver den verkliga agendan bakom EU.


Vi vanliga människor är bara slavar i detta kriminella och antidemokratiska bygge. En av de värsta och ondskefullaste globalisterna Lord Rotschield mullrar i denna artikel och kräver att UK stannar i EU. Han är ju van att få som han vill tillsammans med de andra ledande globalisterna, Rockefeller och Soros.

Bollen är redan i rullning som du kan läsa här och fler nationer kommer att följa efter. Vår egen diktator har ju som bekant sagt att vi inte skall få tycka till om en SWEXIT trots opiononen är att även vi skall lämna EU. Gå in och titta (och rösta) här så förstår du vad jag menar.

Förhoppningsvis är BREXIT slutet på NWO som jag skrivit så mycket om. Läs här. Ingen vet, men det som är helt säkert är att petrodollarn och Federal Reserv System kommer att krascha väldigt snart. Systemet som bygger på ständig skuldsättning måste krascha då vi lever i en ändlig värld.

Låt oss hoppas att petrodollarns död och västvärldens ekonomiska kollaps så småningom kan leda till en mänskligare och fredligare värld, men innan vi är där tvingas vi nog genomlida hotet från det tredje världskriget och implementeringen av FN Agenda 2030 ett tag till.

Det finns ett litet hopp för Europa, och det är att de angloamerikanska oligarkernas skapelse EU (om eländet överlever) bryter med USA och istället går ihop med The Eurasian Economic Union (EEU) och startar att samarbeta med BRICS-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) samt Shanghai Cooperation Organization (SCO).

Det är där de reella tillgångarna finns idag. Kina t.ex. har köpt upp alla de gruvor som bryter sällsynta metaller som behövs för elektronikindustrin. De har skaffat sig monopol.

Något som för övrigt är de angloamerikanska oligarkernas värsta mardröm som du förstår om du lyssnat på videon ovan. Så de lär inte vika sig frivilligt. När dollarn kraschar i USA (vilket bara är en tidsfråga att så sker) och västvärldens ekonomiska system kollapsar så måste Europas politiker agera snabbt och gå ihop med EEU. Gärna innan FED kraschar.

Jag passar på att länka till Peter Krabbes nya krönikeserie om globalisterna. Globalismen – framtidshopp eller hotet mot vår civilisation?

Det kommer att bli 11 delar och efter hand de publiceras så kommer jag att lägga in dem i detta blogginlägg. Så återkom gärna.

Introduktion
1.       Globalismen, bakgrund och syften
2.       Bilderberggruppen
3.       De politiska morden
3b.     Del 3 fortsättning. Palme och vapenexporten
4.       Council on Foreign Relations, CFR
5.       Marshallplanen, vägen till EU
6.       Den Trilaterala kommissionen, TC
7.       Det finansiella systemet.
8.       Kampen om oljan
9.       FN:s roll i globaliseringen
10.   Avslutning

Läs också denna artikel av Professor Richard A. Werner, D.Phil. (Oxon) om vad det innebär att stanna i EU och att lämna.

Lyssna på detta fantastiska tal av Daniel Hannan:


Ännu en läsvärd artikelserie om globalistagendan med titeln "Rockefeller och klimathotet" hittar du länkad nedan:

97% av alla klimatforskare är INTE överens om att klimathotet beror på människan
Del 1 – Det politiska spelet om klimatet
Del 2 – Det militära projektet
Del 3 – Kontrollera människan, naturen och det globala politiska systemet
Del 4 – Club of Rome och miljörörelsen
Del 5 - One World
Del 6 - Den stora omställningen
Del 7 - Global Warning

Detta är din och min framtid. En framtid som kanske inte finns för vare sig dig eller mig.Det är många som gått på lögnerna som sprids av media och korrupta politiker. Som soldaten på bilden nedan...

Läs också ett äldre inlägg om EU här.1 kommentar:

  1. Mycket informativt! Hoppas bara att nutida svenskar som inte orkar läsa längre texter ändå kan ta in denna information.

    SvaraRadera